Täydellinen kumppani sokerointiin

Lapinniemen Helmi on täydellinen vastaus. Lapinniemen Helmellä on markkinoiden pehmein ja ergonomisin valikoima sokerointiin tarkoitettuja tuotteita. Meidän sokerilla sokerointi ei rasita käsiäsi, vaan tekee sokeroinnin toteuttamisesta ihanan helppoa.
MINÄ

Lapinniemen helmi on täydellinen vastaus

Rakkaudessa, kuten sokeroinnissa, joutuu joskus etsimään sitä oikeaa pidemmän aikaa. Sitä melkein luopuu uskosta, että löytää sen unelmien kumppanin pitkäaikaiseen sokerointisuhteeseen. Vuosien varrella erilaisten kokeilujen kautta ajatukseni kirkastuivat siitä, mitä kaipaan täydellisen sokeroinnin saavuttamiseksi. Oma hoitolani on talvella viileä ja kesällä lämmin. Käteni myös lämpenevät sokerointia tehdessä. Lisäksi useampi sokerointi päivässä tuntui sormien päissä ja ranteissa. Tarvitsin siis tuotesarjan, josta löytyy sekä pehmeitä että kovia sokereita.

Lapinniemen Helmi on täydellinen vastaus. Lapinniemen Helmellä on markkinoiden pehmein ja ergonomisin valikoima sokerointiin tarkoitettuja tuotteita. Meidän sokerilla sokerointi ei rasita käsiäsi, vaan tekee sokeroinnin toteuttamisesta ihanan helppoa. Lisäksi valikoimista löytyy lämpimien ja kosteiden kesäpäivien tueksi ja turvaksi Valkea ja Vahva vartalosokerit. 

Uskalla rakastua Lapinniemen Helmen vartalosokereihin joko uudelleen tai ensimmäistä kertaa. Tuotteeseen luottavat sadat kosmetologit laillani ympäri Suomen. Tervetuloa rakastumaan Lapinniemen Helmeen.