Luonnollisen sokerointitekniikan koulutukset ammattilaisille

Koulutuksemme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat pitää huolta menestyvän liiketoiminnan lisäksi myös omasta ja asiakkaidensa hyvinvoinnista. Meidän tarkoituksemme on tukea sokerointiasi tehden siitä luonnollista, ergonomista ja menestyksekästä.

Sokerointikoulutukset toteutuvat, kun niissä on vähintään kaksi osallistujaa. Osa koulutuksista täyttyy nopeasti, joten varaathan paikkasi heti. Ilmoittautumiset koulutuksiin 050 5166 551 tai info@lapinniemenhelmi.fi

Sokeroinnin peruskoulutuksen hinta on 369€ ( sis alv 24%). Hinta sisältää;

  • koulutuksen
  •  diplomin
  • sokerointimallit
  • 1 pkt  nitriilihanskoja 100 kpl
  • 1 prk puuteria
  • 1 prk esipuhdistusgeeliä
  • 1 prk loppuvoide 300 ml
  • 4 prk vartalosokeria.

 

Sokereiden kovuudet voit valita koulutuspäivän jälkeen kun olet päässyt niitä testaamaan. Tuotteiden arvo on 221,80€.

Maksu suoritetaan laskulla jonka tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää tai paikan päällä ennen sokerointikoulutusta

Sokerointikoulutuksen voi valita myös ilman tuotteita jolloin hinta on 190€. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmallit sekä diplomin. Voit koulutuksen jälkeen ostaa paikan päältä haluamiasi tuotteita  -15% edullisemmin .

Luonnollisen sokeroinnin peruskoulutus

Koulutuksessa pääpaino on luonnollisen sokerointitekniikan opettelemisessa alusta alkaen. Luonnollinen liike omaa kehoa kuunnellen tekee sokeroinnista ergonomista, taloudellista ja nopeaa. Koulutuksessa runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret, kainalot, bikiniraja ja kasvot. Koulutuksen jälkeen voit työskennellä sokeroijana ammattimaisesti.

Seuraavat koulutukset

23.8 Tampere 

Luonnollisen sokeroinnin ergonomia- ja nopeuskoulutus

Koulutuksessa keskitytään sokerointitekniikan viimeistelyyn, jolloin sokeroinnista tulee luonnollisen kevyttä ja nopeaa. Ergonominen ja hellävarainen sokerointitekniikka vakiinnuttaa asiakaskunnan ja lisää kassavirtaa sokeroijaa kuormittamatta. Runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret.
Lisäksi saat hyvät vinkit luonnolliseen kehonhuoltoon. Koulutus on tarkoitettu sokerointia harjoittaneille.

Seuraavat koulutukset
  •  

Luonnollinen brassi- ja kivunlievityskoulutus

Brasilialainen sokerointi on vaativa sokerointi, mutta oikealla, kurinalaisella ja luonnollisella sokerointitekniikalla se on sokeroinneista kaikkein kevein ja tuottoisin. Koulutuspäivänä tehdään brasilialainen sokerointi 2-3 hengen ryhmissä mallille. Kouluttamallamme sokerointitekniikalla sokerointi onnistuu varmasti ja on asiakkaalle mahdollisimman kivuton. Koulutus on tarkoitettu sokeroinnin hallitseville ammattilaisille.

Seuraavat koulutukset

15.9 Tampere 

Ilmoittaudu sokerointikoulutuksiin