Luonnollisen sokerointitekniikan koulutukset ammattilaisille

Koulutuksemme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat pitää huolta menestyvän liiketoiminnan lisäksi myös omasta ja asiakkaidensa hyvinvoinnista. Meidän tarkoituksemme on tukea sokerointiasi tehden siitä luonnollista, ergonomista ja menestyksekästä.

Koulutukset toteutuvat, kun niissä on vähintään kolme osallistujaa. Osa koulutuksista täyttyy nopeasti, joten varaathan paikkasi heti. Ilmoittautumiset koulutuksiin 050 5166 551 tai info@lapinniemenhelmi.fi

Maksu suoritetaan laskulla/verkkokaupassa/paikan päällä? 

Luonnollisen sokeroinnin peruskoulutus

Koulutuksessa pääpaino on luonnollisen sokerointitekniikan opettelemisessa alusta alkaen. Luonnollinen liike omaa kehoa kuunnellen tekee sokeroinnista ergonomista, taloudellista ja nopeaa. Koulutuksessa runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret, kainalot, bikiniraja ja kasvot. Koulutuksen jälkeen voit työskennellä sokeroijana ammattimaisesti.

Seuraavat koulutukset
  • TBA

Luonnollisen sokeroinnin ergonomia- ja nopeuskoulutus

Koulutuksessa keskitytään sokerointitekniikan viimeistelyyn, jolloin sokeroinnista tulee luonnollisen kevyttä ja nopeaa. Ergonominen ja hellävarainen sokerointitekniikka vakiinnuttaa asiakaskunnan ja lisää kassavirtaa sokeroijaa kuormittamatta. Runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret.
Lisäksi saat hyvät vinkit luonnolliseen kehonhuoltoon. Koulutus on tarkoitettu sokerointia harjoittaneille.

Seuraavat koulutukset
  • TBA

Luonnollinen brassi- ja kivunlievityskoulutus

Brasilialainen sokerointi on vaativa sokerointi, mutta oikealla, kurinalaisella ja luonnollisella sokerointitekniikalla se on sokeroinneista kaikkein kevein ja tuottoisin. Koulutuspäivänä tehdään brasilialainen sokerointi 2-3 hengen ryhmissä mallille. Kouluttamallamme sokerointitekniikalla sokerointi onnistuu varmasti ja on asiakkaalle mahdollisimman kivuton. Koulutus on tarkoitettu sokeroinnin hallitseville ammattilaisille.

Seuraavat koulutukset
  • TBA

Ilmoittaudu sokerointikoulutuksiin