Lapinniemen Helmi

Lapinniemen Helmi sokerointituotteet on suunniteltu herkälle suomalaiselle iholle. Tuotteet ovat eettisesti tuotettua vegaania luonnonkosmetiikkaa ja monet tuotteistamme valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, eivätkä ne sisällä sitruunaa tai talkkia.

Sokerointi Lapinniemen Helmellä on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi poistaa jokaisen karvan tehokkaasti ja hellävaraisesti jopa ensimmäisellä vedolla. Sokerointi on silloin nopeaa ja mahdollisimman kivutonta. 

Lapinniemen Helmi sokerointituotteet sopivat myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

Tuotteisiimme luottavat sadat kosmetologit ympäri Suomen ja tuhannet tyytyväiset asiakkaat takaavat tuotteemme laadun.  

Lapinniemen Helmi tuotteet

Pehmeä vartalosokeri

5/5

Pehmeä vartalosokeri on kruununjalokivemme, joka on parhaimmillaan viileillä ja laajoilla alueilla, kuten säärissä ja käsivarsissa. Tällä sokerilla voi sokeroida sääret 10-15 minuutissa, sillä alhaisen optimilämpötilan ansiosta sokeri ei kovetu. Optimilämpötila 30°

Reilu vartalosokeri

5/5

Reilu vartalosokeri on tuote, jolla voi tehdä kaikki sokeroinnit päästä varpaisiin. Se on erityisesti parhaimmillaan kainalo- ja brassialueilla, jotka ovat lämpimän kosteita alueita sokeroida. Optimilämpötila 35°

Valkea vartalosokeri

5/5

Valkea vartalosokerimme on lähes vettä hylkivä erikoissokeri tilanteisiin, missä kosteus vaikeuttaa sokerointia. Erityisesti kesällä ilmankosteuden noustessa korkeaksi tämä on aivan ihana tuki ja turva brasseihin.

Vahva vartalosokeri

5/5

On lämpimien ja kosteiden kesäpäivien tuki ja turva. Ei suositella käytettäväksi yksistään, vaan sekoitettuna toisen sokerin joukkoon helpottamaan sokerimassan käsiteltävyyttä. Optimilämpötila 50°

Musta vartalosokeri

5/5

On tarkoitettu erityisesti tulehdusherkille sokerointialueille, mutta on aktiivihiilen ansiosta aivan ihana myös säärten sokerointiin. Optimilämpötila 30°

Rauhoittava vartalovoide

4.5/5

Rauhoittava vartalovoiteemme on nopeasti imeytyvä kevyt voide koko vartalolle. Erinomainen sisäänkasvaneiden karvojen torjuntaan. Voiteessa tuoksuu miedosti eukalyptusöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäisee tulehduksia. 

Esipuhdistusgeeli

4.5/5

Esipuhdistusgeelimme on tehokas ja turvallinen puhdistustuote ennen sokerointia. Ei suositella käytettäväksi sokeroinnin jälkeen.

Luonnollinen puuteri

4.5/5

Vähentää sokerin ihoärsytystä ja sitoo itseensä kosteutta. Puuteri on talkittoman koostumuksensa ansiosta turvallinen myös brassisokerointiin. Sisältää rauhoittavaa allantoinia.

Asiakaskokemuksia

Kauneushoitoloita, jotka luottavat Lapinniemen Helmi sokerointituotteisiin

Jadeia

Olemme käyttäneet Lapinniemen Helmen sokerointituotteita jo vuosien ajan. Tervetuloa meille nauttimaan ihanista tuotteista ja hyvästä hoidosta.

Fresh Beauty

Kauneushoito Espoossa

Beauty Beaivi

Laadukas kauneushoitola Kampissa, Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

New Hairstore Koivuhaka

Koivuhaan liikekeskuksessa sinua palvelee iloinen ja ammattitaitoinen parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

Kauneushoitola Illusia

Olemme luottaneet Lapinniemen Helmen sokerointituotteisiin pitkään. Toimimme myös tuotteiden tukkuna Lappeenrannassa. Tervetuloa ostoksille.

Kauneushoitola Likellä

Kauneushoitola Likellä Jalasjärven maaseudun ytimessä.